Sommerfest
Lørdag den 9. juni kl. 10-15

Kom til Sommerfest på Rudolf Steiner-Skolen i Odense og i Lindeblomst.
Vi lover masser af god stemning; sang, musik, dans, madboder, loppefund, kager, hjemmelavede isvafler og sjove børneaktiviteter. Eleverne udstiller desuden deres skolearbejde i klasserne.

Du kan også få en guidet rundvisning på skolen. kl. 12 og 13. Da vi fra august 2018 tilbyder Steiner HF, har vi på rundvisningen kl. 13 særligt fokus på dette.

 

ALLE, SOM HAR LYST TIL AT DELTAGE PÅ DENNE FESTLIGE DAG, ER MEGET VELKOMNE. FRI ENTRÉ.

Sommerfest4

Hvert år fejrer Rudolf Steiner-Skolen og Lindeblomst (vuggestue og børnehave) sommerens komme med en årlig udendørs fest. Vi lægger, som altid, ud med musik, sang og folkedans med 7. klasse. Efterfølgende er der dans omkring majstangen. Herefter åbner alle de forskellige boder og børneaktiviteter. I klasselokalerne udstiller elever nogle af de ting, de har arbjedet med i løbet af året, og man kan derfor få et indblik i, hvad man arbejder med på en Steinerskole. 

 

De, der har lyst til at se og høre mere om skolen, kan møde op ved administrationsbygningen kl. 12 eller 13 og få en guidet rundvisning. Her kan interesserede bl.a. høre om de 13 klassetrin, vi tilbyder (børnehaveklasse til og med Steiner HF), vores Forårs SFO, SFO (t.o.m. 4. klasse) og vores klubtilbud til større børn. 

 

9. kl. til og med 3. vg (og kommende Steiner HF), der udgør vores overbygning er alment dannende og studieforberedende. I den nye gymnasiereform er Steinerskolernes 2. og 3. vg, i sin eksamens- og prøvefri form, godkendt som Steiner HF og tilbydes fra sommeren 2018. Det kendetegner skolen, at de humanistiske og naturvidenskabelige fag spiller en central rolle sammen med de musiske og håndværksmæssige fag, hvilket man også vill fornemme, hvis man besøger skolen til Sommerfesten.

 

Lindeblomst ligger lige ved siden af skolen og er en vuggestue og børnehave, som ligeledes bygger på Rudolf Steiners pædagogiske tanker. Se evt mere her

 

På gensyn til Sommerfest på Lindvedvej 62-64, lørdag den 9. juni  kl.10-15.

 

Sommerfest web loppe

background image
Kontakt