Kommende arrangementer

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned

Foredrag: Pas på bierne

Onsdag 31 Januar 2018, 19:30

- de passer på dig

Vi vil fortælle om biernes liv, deres sprog og deres betydning for planteverdenen og os mennesker. Og vi vil diskutere, hvorfor bierne dør, og hvad vi kan gøre for at forhindre det.

Hans Jørn har passet bierne i Marjattas landbrug i mere end 30 år og vil fortælle om praktisk biavl og om ny indsigt om bier fra natur- og lægevidenskaben. Lisbet vil fortælle om Rudolf Steiners tanker om bierne og deres betydning. Honning er et forunderligt produkt: lavt af bier i samspil med bakterier ud fra planters nektar og solens kraft. Det er ikke bare et levnedsmiddel, men også et lægemiddel. Bier er en følsom indikator for miljøets tilstand og menneskers sundhed. Derfor er det dybt bekymrende, at man i disse år registrerer massedød blandt bier overalt i verden. Hvad er årsagen? Hvad betyder det for os mennesker? Og hvad kan vi gøre for at vende udviklingen?

Foredragsholdere: Lisbet og Hans Jørn Kolmos
Lisbet Kolmos er læge. Mangeårig leder af Marjatta, hjem og skole for udviklingshæmmede. Nu tilknyttet Uddannelsescenter Marjatta.

Hans Jørn Kolmos er professor og overlæge i klinisk mikrobiologi ved Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital.

 Entré: 70,-/50,-

Sted : Rudolf Steiner-Skolen i Odense, Overbygningen 3.vg.'s lokale
Kontakt : Grete Black, tlf. 6014 5255
Arrangør: Antroposofisk Selskab, Odensegruppen.

Tilbage

background image
Kontakt